Trattoria Pazzi on avannut ovensa

Kangasalan keskustaan on avautunut uusi ravintola. Trattoria Pazzi palvelee Kuohunharjuntien ja Ruutanantien kulmassa sijaitsevassa liiketilassa.

Ravintolan taustalla on kolme kangasalalaista yrittäjää Eveliina ja Otso Mikkonen sekä Jani Putula, joilla on taustalla pitkä ja monipuolinen kokemus ravintola-alasta. Pazzia olemme ideoineet ja suunnitelleet parin vuoden ajan ja on mahtavaa, että kotikaupungistamme löytyi liiketila näin upealta paikalta. Isoista kahteen suuntaan avautuvista ikkunoista on hienot näkymät Kangasalan kirkolle, kun taas toisessa suunnassa esittäytyy keskustan maamerkki Kangasalatalo. Olemme innoissamme ja ylpeitä että pääsemme omalta osaltamme rikastuttamaan kaupungin ravintolatarjontaa sekä elävöittämään Kangasalan keskustaa. Paikallisina asukkaina ja uusina yrittäjinä uskomme vahvasti, että Kangasalan keskustan vetovoimaisuus lisääntyy lähivuosina merkittävästi.

Trattoria Pazzin liikeidea on rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä, perheystävällinen italialaistyylinen ravintola pienellä skandinaavisella mausteella. Ajatuksenamme on, että ravintolaamme olisi mukava tulla viettämään yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa maukkaan ruoan sekä miellyttävän palvelun parissa. Ruokalistan päätuotteeksi on suunniteltu laadukas pizza sekä pastoja, salaatteja ja muutama bistrotyylinen pääruoka-annos. Sesongit, juhlapyhät ja erilaiset teemat tulevat näkymään tärkeänä osana toimintaa. Olemme myös pyrkineet löytämään lähituottajia ja pirkanmaalaisia pienyrittäjiä sekä heidän tuotteitaan niin ruoka- kuin juomalistalle.

Pazzin juomalista on suunniteltu kattavaksi ja valikoimassa on muun muassa paljon pienpanimo-oluita sekä tietenkin viinejä italialasta ja muualta maailmasta. Ideana onkin, että Trattoria Pazziin voi poiketa myös lasilliselle esimerkiksi ennen tai jälkeen Kangasalatalossa käyntiä, tai pistäytyä ravintolan eteen avattavalla viihtyisällä terassilla vaikkapa jäätelöillä perheen kanssa. Arkisin ravintolassa valmistetaan pöytiin tarjoiltavaa lounasta, jonka sisältö noudattelee italialaishenkistä liikeideaa ja tarjoaa päivittäin kolme erilaista vaihtoehtoa. Lounaalla on aina tarjolla laadukas päivän pizza ja joka perjantai lounaalle valmistetaan Pazzin omaa lasagnea.